Facings

Zelfvertrouwen is de basis voor geluk & succes. Als alleen de mooie glimlach ontbreekt dan kunnen wij dit probleem effectief voor uw oplossen met porseleinen facings.

Deze high-end en esthetisch minimaal invasieve behandeling is ontworpen om uw lach snel en verrassend te verbeteren. Om uw toekomstige glimlach te plannen maken we gebruik van digitale en analoge ontwerpen. 

Wij simuleren uw toekomstige lach op voorhand. U krijgt de gelegenheid om alles te zien, voelen en analyseren voordat u een definitief besluit neemt.

 

 

 

facings behandelingWij simuleren uw toekomstige glimlach, zodat u alles kunt zien en voelen alvorens beslissingen te nemen. 

 

porselein facingsWij behandelen minimaal invasief : als het kan vermijden wij boren en anders middels minimale precisie boring.

 

composiet facingsWij verzorgen facings behandelingen onder een operatie microscoop.

 

facings prijsIn een gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we uw wensen en mogelijkheden.

 

tanden facings specialistU krijgt informatie over prijs en mogelijke vergoeding door de verzekering.

Wilt u persoonlijk advies? 

Bel 0167 – 56 37 80 en vraag naar tandarts Bruchmann.


 

E-mail charles@bruchmann.nl

 

Tanden facings

Wat is een facing?

Facings voor tanden (ook wel: schildje, facet, of schaaltje) is een tandheelkundige restauratie gemaakt van een laag tandkleurig materiaal van composiet of porselein die definitief op de tand of tanden wordt bevestigd om de kleur, vorm of compositie te verbeteren.

Een facings behandeling zal het uiterlijk van tanden verfraaien.

Veelgestelde facings vragen